Loodgieterswerk


werken met lood en zink is veelal nog ambachtelijk werk

Lood en zink werk

Het werken met lood en zink is veelal nog ambachtelijk werk zoals het begin van de vorige eeuw werd gedaan. Het verwerken en montage van zink vereist vakmanschap en jaren ervaring. IMW beschikt over deze ervaring en kennis. Lood, zink maar ook koper zijn duurzame producten en gaan jaren lang mee zonder onderhoud, mist ze vakkundig zijn aangebracht.

Het herstellen dan wel vernieuwen van bijvoorbeeld zinken goten, het zink op dakkapellen en alle andere zinkwerkzaamheden in en om het huis kunt u bij ons terecht.Het aanleggen van het leidingwerk

Riool aanleg en renovatie

Het aanleggen van het leidingwerk voor bijvoorbeeld het aansluiten van een wasmachine, of een nieuwe badkamer dan wel nieuw leidingwerk voor de keuken is voor IMW geen enkel probleem. IMW kan het leiding werk zowel in kunstof als met koperleidingen aanleggen. Ook de afvoerwn worden vakkundig gelegd ov verlegd.

In bestaande situaties is het soms niet mogelijk te volstaan met een kleine reparatie aan uw leiding. Het totaal vervanging van het bestaande leidingnet is soms de enige oplossing voor een goed werkende afvoer. Ook hier heeft IMW jarenlange ervaring en gezorg er voor u zorgeloos uw toilet kan blijven doorspoelen of kan douchen zonder dat de douchebak volloopt met water.
werken met lood en zink is veelal nog ambachtelijk werk

Kleine huishoudelijke ongemakken

Een lekkende afvoer of en druppelende kraan, een verstopte doucheputje. IMW heeft er altijd wel een oplossing voor. De oplossingen kunnen varieren van het het chemisch middele of het vervangen van een stukje buis dan wel het aanbrengen van nieuwe rubber ringen. Ook de aanleg een buiten waterleidingen valt onder de mogelijke werkzaamheden.